20 октомври 2009

Пазарете во супермаркет, а сепак од домa

Дома“ претставува новитет кој ќе му го олесни секојдневието на секое македонско семејство. Сајтот всушност претставува онлајн СП маркет - одбирате производи, ги нарачувате, закажувате термин, избирате начин на плаќање и, во однос договореното, нарачката е доставена во вашиот дом, без притоа да заглавите во градскиот сообраќаен метеж или да чекате во долгите редици во супермаркетите трошејќи си драгоцено време.

Постапката е многу едноставна, треба да се регистрирате пополнувајќи формулар, во кој внесувате информации за себе, и потоа сте подготвени за шопинг. Го одбирате полето „е-супермаркет“ во кое преку 5 000 производи се распоредени во разни категории кои ви овозможуваат многу лесно да ги најдете оние кои вам ви се неопходни. Откако ќе ги најдете продуктите што ги сакате, одлучете која количина ви е потребна и одберете „додај во кошничка“.

Условот кој морате да го исполните за да можете да нарачате е кошничката да ја наполните со производи чија вредност ќе надмине 500 денари. Потоа избирате датум и термин во кој сакате производите да ви бидат испорачани и начинот на кој сакате да платите, со кредитна картичка или во готово, при самата испорака или пак со кредитна картичка преку интернет. Можете да оставите и порака доколку сакате да изненадите некого, а постапката завршува со потврдување на нарачката.

Моментално услугата е достапна само на подрачјето на Скопје и ќе ве чини додатни 80 денари од износот за вашата нарачка.

Дополнување: редовно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: соодветен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 2/10
Политика за приватност: има
Јазик: македонски, англиски
Адреса: www.doma.com.mk

Нема коментари: