26 октомври 2009

Онлајн шопингот зема се поголем замав

Онлајн купувањето во нашата земја иако сеуште за луѓето е непознато, сепак мора да се констатира дека за релативно кратко време се појавија голем број на сајтови кој се обидуваат да го наметнат овој светски тренд и кај нас. „Степ“ е еден од нив, сајт кој всушност претставува огромна продавница за се што ќе ви падне напамет, од апарати за домаќинство, компјутери или било каква технологија до козметика,цвеќиња па дури и билети за концерти и други слични случувања.
Начинот за купување преку него е поедноставен дури и од купувањето на лице место. Се регистрирате оставајќи ги вашите лични податоци, кои според политиката за приватност ќе бидат безбедни, и потоа се што треба да направите е да го изберете тоа што ви е потребно. Секој производ се наоѓа во соодветна категорија од која можат да излезат и подкатегории кои уште повеќе ќе ви ја олеснат работата. Со селектирањето на некои од артиклите добивате и детални информации и слики за подетално да добиете визија за истиот. Откако ќе се одлучите притиснете ја кошничката и работат е завршена.

Потоа само треба да ја финализирате нарачката преку потврдување на адресата и на тоа што сте одбрале да го купите. Во полето за оставање на коментар можете да го прецизирате тајмингот кој го посакувате за испорака на нарачката. Плаќањето се врши само со платежни картички „Виза“ или „Мастеркард“ а се реализира преку „НЛБ Тутунска Банка“. За испорака во Скопје се доплаќа 100 денари, а за испорака било каде низ целата територија на Македонија доплатат изнесува 200 денари.

Доколку не сте задоволни од производите кои сте ги нарачале, истите можат да бидат вратени или заменети но мораат да бидат исполнети условите предвидени кои се однапред утврдени и објаснети во полето „враќање на производите“.

Дополнување: редовно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен, прегледен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 1/10
Политика за приватност: има
Јазик: македонски, англиски
Адреса: www.step.mk

Нема коментари: