20 декември 2009

Онлајн трговски центар

Веб-локацијата „Трговски центар“ претставува одлична замисла на онлајн шопинг центар, во кој македонските продавници и брендови можат да ги изложуваат своите производи кои сакаат да бидат продавани преку интернет, а на купувачите им нуди голем избор за пазарување од дома.

Сајтот овозможува на многу лесен, ефикасен начин, секој заинтересиран трговец да може да премине во ново поле од својата професија. Сајтот е изработен детално и професионално и нуди сигурност и безбедност преку одлични логистички и технолошки решенија кои ќе го подигнат нивото и начинот на живеење на еден помодерен стил. Секој кој има желба и ги исполнува стандардите на оваа веб-локација, може да се претплати за креирање на одреден тип на онлајн продавница во зависност од своите потреби.

Стандардната продавница нуди одлични услуги за промоција на производи во неограничена количина кои ќе се појавуваат во каталогот на продавницата и дел од нив во излогот на www.tc.mk, можност за наплаќање преку кредитна картичка, испорака, можност за рекламации итн. Управуваната продавница пак, нуди повеќе опции од стандардната, но покрај можноста за пристап во управувањето од страна на самиот корисник, има опција и за управување од страна на сервисот, што подразбира нивна грижа за нарачките, контакти со купувачите, решавање рекламации и слично. Сајтот нуди и услуга за големите трговци да можат да ги промовираат своите производи, но притоа тие ќе мораат да ги исполнат барањата и спецификите за овој тип на продавница, меѓу кои е и годишен промет над 1 000 000 евра годишно. За секој тип на онлајн продавница се наплаќа одредена претплата во зависност од одбраниот пакет.

Од страна на купувачите, купувањето на некој од производите се извршува стандардно преку одбирање на производ, ставајќи го во кошничка и внесување на личните податоци за наплата и испорака. Сајтот исто така нуди опции за рекламација и враќање на производите, добивајќи го назад полниот износ кој сте го платиле, доколку не сте задоволни.

Дополнување: редовно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 0/10
Политика за приватност: има
Јазик: македонски
Адреса: www.tc.mk

Нема коментари: