14 јули 2008

Сервис за комуникација со себеси и со остатокот од светот

Брзото време во кое живееме наложува темпо на извршување на обврските кон кое сите мораме постојано да трчаме за да не заостануваме. Во таа трка со времето, голема е веројатноста да забораваме на одредени важни работи кои треба да ги направиме или пак да ги пренесеме на некој друг. Доколку се препознавате во погорните зборови, „Сендбл“ е вашиот спас. Тоа е бесплатен онлајн сервис кој овозможува неколку важни и корисни работи кои можете да ги завршите од едно место, а ќе ви понуди и евиденција за направеното во секое време.

Накратко, сендбл овозможува праќање на имејл, смс и пораки на сајтовите за социјално вмрежување низ едноставна, кратка и бесплатна постапка. Овие пораки можете да ги испратите веднаш во моментот на нивното создавање или пак да ги закажете за некое идно време. Сервисот функционира за сите или повеќето земји во светот, меѓу кои и за Македонија.

Понатаму, можете да си водите лични забелешки, да си меморирате потсетници, да ги групирате онлајн контактите итн. Особено интересна е можноста за изработка на лични реклами кои ќе се додаваат во склоп на пораките кои ги испраќаат корисниците на „снедбл“, секогаш кога клучните зборови употребени во рекламата ќе се поклопат со содржината на пораката.

Дополнување: еднократно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: веб 2.0
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Политика за приватност: нема
Гугл-ранг: 0/10
Јазик: англиски
Адреса: sendible.com

Нема коментари: