08 мај 2009

Гевгелија на полноќ

Нешто повеќе од едноставно претставување на гардот Гевгелија претставува сајтот ГВГ Миднајт. Според анкетата која е во моментов актуелна на сајтот, може да се забележи дека најчесто е посетуван од публика на возраст 14-21.

Сајтот изобилува со разновидност од содржини и тоа токму онакви какви што младите најчесто сакаат да следат: забавни, спортски и филмски вести, потоа вести од областа на автомобилизмот, технологијата, музиката итн. Како посебна категорија, издвоена од останатите новости во менито, е онаа која ги вклучува новостите поврзани со случувањата во градот.

Овој веб-сајт секако го следи и ноќниот живот во Гевгелија, што е поткрепено со соодветна фотогалерија. Како и повеќето забавно-информативни сајтови, и овој нуди можност за играње онлајн игри, гледање интересни видеа и читање неделен хороскоп.

На сајтот му недостасува подобра и посеопфатна категоризација, освежување со нови содржини кое би се следело според датумот на објавување и поправање на некои визуелно-технички недостатоци. Добро е што посетителите имаат можност да видат точно кој стои зад содржините на сајтот, иако секој текст не е посебно потпишан. Една голема забелешка мора да се даде на позицијата на линкот барај, која се наоѓа сосема незабележително на дното на страницата, така што новите посетители би добиле впечаток дека пребарувач воопшто и не постои.

Дополнување: неопределиво
Брзина: брзо
Функционалност: добра
Дизајн: класичен
Навигација: средна
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: има
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: нема
Политика за приватност: има
Јазик: македонски
Адреса: www.gvgmidnight.com.mk

Нема коментари: