23 септември 2009

Научете да се паркирате според новите правила

Наместо да се вознемирувате поради новите правила за паркирање, да дискутирате жестоко со пријателите на оваа тема или да се откажете засекогаш од вашиот автомобил, потрудете се да дознаете како да се прилагодите на променетата ситуација во главниот град на нашата земја.

Појдете на веб-сајтот „Паркнау“ каде уште веднаш ќе ве пречека една симпатична цртана анимација која ќе ви ги разјасни нејасностите околу начинот за паркирање преку СМС. Ако тоа не ви е доволно, дополнително информирајте се преку текстуалните образложенија. Доколку пак не сакате да го користите овој метод за наплата, дознајте што значи алтернативната варијанта.

На сајтот можете да дознаете кои се цените за паркирање во паркинг зоните, како и да ја видите локацијата на вториве.

За да почнете да ја користите услугата за плаќање паркинг место преку СМС во одредените зони, најпрво треба да се регистрирате на сајтот, по што ќе добиете и неколку значајни привилегии. Вашиот кориснички профил ќе ги чува сите податоци за вашите минати паркирања и финансиски трансакции, ќе ви понуди опција за менување на телефонскиот или регистарскиот број и сл.

Доколку се регистрирате на паркнау, првото паркирање ќе ви биде гратис. Искористете го периодот до 1ви октомври.

Дополнување: скоро нема
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен, едноставен
Навигација: нормална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Политика за приватност: има
Јазик: македонски, англиски
Адреса: www.parknow.mk

Нема коментари: