03 јули 2008

Овековечување на радосните моменти од развојот на вашето бебе

Бејбиспот е веб-сајт за споделување на скапоцените моменти од развојот на вашето бебе. Новиот живот во домот на едно семејство сам по себе претставува огромна радост. Најчесто родителите сакаат да ја споделат таа радост со своите пријатели, роднини и колеги кои живеат или блиску до нив или на другата страна на светот.

На бејбиспот можете да си изработите свој профил кој ќе го исполнувате со слики, видеа и општи информации за вашето бебе. Поставените слики можете да ги обработувате и да ги направите јавни или пак приватни. Слично се постапува и со видеата кои можете да ги поставите директно од вашиот компјутер. Поврзете се со други родители-корисници на бејбиспот и разменете искуства и знаења. На крајот, поканете 10 ваши блиски луѓе по пат на имејл за да добијат пристап до вашето бебешко онлајн катче со кое сигурно ќе се гордеете.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: бебешки
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: нема
Јазик: англиски
Адреса: www.babyspot.com

Нема коментари: