20 мај 2009

„Јас и мама“ - македонски веб-сајт за мајчинство

Јас и мама“ е нов веб-сајт кој зборува за мајчинството, бременоста и детската психологија. Според тоа им е наменет на идните мајки, како и на мајките на мали деца кои се во фаза на развој. Иако тематски е многу конкретно определен, на почетната страница ќе ве пресретне текст кој ќе ви посочи дека тоа е сајт за животот, со оглед на тоа дека раѓањето е процес со кој почнува нов живот.

Сајтот е шарен, па дури и премногу, но веројатно тоа е во согласност со неговата намена и целната група. Досега на него се достапни содржини за љубовта и бракот, бременоста и породувањето, приврзаноста на мајката со детето, неговиот развој и психологија. Последнава категорија има само една содржина, означена со реден број, што значи дека во иднина ќе се надополнува со нови. Тоа може да се очекува и за сите останати категории на содржини.

На сајтот постои можност за контакт со авторот, што можете да го искористите покрај за поставување прашања и давање сугестии, така и за ваши вклучувања, споделување на фотографии од вас и вашето бебе итн.

Дополнување: неопределиво
Брзина: брзо
Функционалност: добра
Дизајн: комбиниран
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Политика за приватност: нема
Јазик: македонски
Адреса: www.jasimama.mk

Нема коментари: