10 декември 2009

Нов начин за споделување на имејл пораки

Доколку имате потреба вашата имејл порака да ја споделите со вашите пријатели на Фејсбук, Твитер и останатите слични мрежи, „Момео“ може да ви претставува одлична алатка од причина што сервисите за социјално вмрежување и оние за испраќање на електронска пошта претставуваат два некомпатибилни формати.

Без потреба од регистрирање на локацијата и без плаќање за услугата вие се што треба да направите е да ја испратите имејл пораката која сакате да ја споделите на post@moomeo.com и во краток временски период ќе добиете повратна порака од сервисот која ќе содржи линк што ќе можете да го поставите на сервисите за социјално вмрежување. Сајтот функционира така што вашата порака ја претовара во веб страна која потоа лесно може да се сподели како регуларен линк.

Дополнување: ретко
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: www.moomeo.com

Нема коментари: