17 февруари 2010

Онлајн честитки за секоја пригода

Овој сајт нуди одлична можност, на креативен и интересен начин, да честитате некому нешто или едноставно да испратите поздрав до некоја ваша драга личност. Сервисот има база од илјадници честитки за каква било пригода и настан (родендени, свадби, годишнини, честитки за нова година, за денот на вљубените, за први април...).За користење на услугите на овој веб-сајт не е потребна никаква регистрација, а за испраќање на онлајн честитките нема да потрошите ниту денар. Постапката е брза, лесна. Честитките се поделени во категории во однос на поводот за кој се наменети и преку нивно одбирање, сајтот ви ги понудува оние кои се наоѓаат во нив. Откако ќе ја одберете честитката која ви се допаѓа, постапката за испраќање е многу едноставна. Го впишувате вашето име и вашата имејл адреса и името и адресата до која што треба да стигне честитката, соодветно на празните полиња. За да биде постигнат ефектот на честитката, одбирате една мелодија од понудените и, доколку сакате, можете да оставите и некоја порака.

Мала мана на овој сервис е тоа што честитките не пристигнуваат веднаш и ќе треба да почекате неколку часа. По пристигнувањето на честитката на адресата на која е испратена, добивате известување за тоа дека честитката успешно пристигнала и уште едно соопштение кога лицето кон кое сте ја испратиле честитката, ја отворило. Честитките исто така можете да ги прикачите на вашиот блог или веб-сајт преку копирање на ХТМЛ кодот или нејзиниот линк.


Дополнување: редовно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 3/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: www.123greetings.com

Нема коментари: