16 ноември 2010

Македонски веб-сајт за вдомување миленици

Според безбројни истражувања, луѓето кои чуваат домашни миленици се посреќни, поуспешни и дури живеат подолго. За да станете и вие дел од ова група, треба да се упатите на сајтот на „Вдоми ме“ и да го одберете новиот член во вашето семејство.

Милениците кои се подаруваат, на сајтот се поставени во делот за водмување, со слика и со одредени нивни карактеристики. Откако некои од нив ќе бидат вдомени, тие се преместуваат во делот вдомени. Освен на овој начин, милениците се поделени и на кучиња/мачки, како и на изгубени/најдени. За да вдомите кое било милениче од сајтот, едноставно треба да го контактирате моменталниот сопственик, односно лицето кое ги поставило сликите.

Зад сајтот стои група на млади активисти кои се трудат да ги спасат животните скитници од улиците, како и оние кои се напуштени од своите сопственици. Сервисот може да го искористите и ако веќе чувате домашно милениче за кое не можете понатаму да се грижите. Со помош на сајтот може да се погрижите тоа да заврши во прави раце.

Дополнување: од корисниците
Брзина: брзо
Функционалност: добра
Дизајн: едноставен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Јазик: македонски
Политика за приватност: нема
Адреса: vdomi.me

Нема коментари: