15 февруари 2011

Дневна доза онлајн игри

Сигурно на секој од вас ви е потребен барем краток период во текот на денот во кој ќе заборавите на секојдневните обврски и проблеми. „Мини Гејм“  со своите кратки онлајн игри може да ви помогне да се релаксирате, а во исто време и да ги подобрите вашите умствени способности.
Веб-сајт кој нуди едноставни и кратки онлајн игри

Веб-сајтот нуди колекција од кратки игри поделени во неколку категории: акција, авантури, нанишани и пукај, карти, спорт, возење, логички, љубовни и разно. Игрите се едноставни и можат да бидат интересни како за возрасни, така и за помладите. Под секоја од игрите е даден краток опис со цел побрзо да се сфати логиката на играта. Не ви е потребен дополнителен софтвер или пак регистрација за да уживате во оваа кратка забава.

Доколку не знаете за  која игра конкретно да се одлучите, погледнете ги прегледите на најиграни игри или пак листата на најнови игри. Сајтот објавува и „игра на денот“ и „игра на неделата“ кои дополнително можат да ви помогнат при изборот.

Освен игри, сајтот содржи и рубрика наречена „Новитети во гејмиг светот“ во која се објавуваат новини од оваа област.

Дополнување: редовно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 2/10
Политика за приватност: има
Јазик: македонски
Адреса: minigame.mk

1 коментар:

Анонимен рече...

Одличен сајт за убивање на досадното време!