10 јануари 2006

Руски храни

[лекториран]

„Руски храни“ нуди можност за пазарење преку Интернет, но и многу други содржини што го прават интересен и за посетители од земји на најниско ниво на е-трговија, како што е Македонија. На располагање се рецепти за најразновидни јадења, како и информации поврзани со руската култура и цивилизација и надвор од границите на кујната.

Таква е рубриката чија тема се руските жени, но и „академијата“ во која се објаснети разновидните аспекти на руската кујна, од конверзија на мерките (потребно за американскиот, неметрички пазар), речникот, упатствата, народната медицина, до уметноста поврзана со храната.

Декоративните аспекти на оброкот, чија цел не е само најадување туку и дружење, се претставени во детали. Од употребата на украсни салфетки, преку конкретни упатства за како се декорираат различни типови храна, меѓу кои и ордевери и салати, до декорации направени со употреба на храна, како делови на овошје и на зеленчук.

Обемноста на содржините му дава на сајтов енциклопедиска димензија. Посетителите може да оставаат коментари на написите, што влијае благотворно на неговата популарност. Интеракција со татковината овозможува и услугата да се испраќаат подароци преку веб-сајтот на дестинации во Русија, на сличен начин како што функционира македонскиот Флауершоп.


ЗА ВЕБ-САЈТОТ

Дополнување: занемарено
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Код: АСП
Дизајн: текстуален
Навигација: стандардна
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: има
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 4/10
Јазик: англиски и руски
Адреса: http://www.russianfoods.com

Нема коментари: