28 март 2008

Дизајн привлечен за сечие око

Моск“ е онлајн портфолио на Мациеј Мизер од Полска кој се занимава со 2Д и 3Д графика, веб дизајн и фотографија. Покрај овој тип на содржини, на неговиот сајт се поставени и повеќе графити кои можат да се видат насекаде низ Полска.

Сајтот изгледа одлично, токму онака како што треба да изгледа сајт на еден дизајнер. За секој тип на уметност има посебна категорија, до која лесно се пристапува, после што соодветната галеријата е на располагање.

„Моск“ е одличен сајт за луѓето кои се занимаваат со слична дејност од причина што претставува одличен извор за црпење инспирација. Секако и останатите посетители се добредојдени на „Моск“ бидејќи она што е убаво, убаво е за секој.

Дополнување: редовно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: минималистички
Навигација: едноставна
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 4/10
Јазик: англиски
Адреса: www.mosk.pl

Нема коментари: