23 јуни 2008

За љубителите на телевизиските серии

Дали сте љубители на ТВ серии? Гледате се и сешто или пак одредени серијали без кои не можете да си го замислите денот?! Правите секакви напори да ги добиете најновите епизоди пред сите останати, само за да бидете помеѓу првите кои ќе дознаат што се случило со некој од ликовите во вашата омилена серија. Ако се препознавате во овој опис или пак понекогаш сакате да следите ТВ серијали независно од нивното емитување на нашите телевизии, може да ви биде од корист „Пријеводи-онлајн“. Тоа е сајт кој го одржуваат неговите посетители со поставување преводи за повеќе или помалку популарните или некогаш популарни серии.

Од друга страна пак, на корисниците им е овозможено бесплатно и едноставно преземање.
На овој сајт му недостасува пребарувач, но постои посебна листа на сите ТВ серии за кои постојат преводи на оваа локација, така што овде е згодно да се примени функцијата за пребарување во рамките на една страница која ја овозможуваат прелистувачите. Откако ќе се кликне на името на серијата, може да се избере сезоната за која на крајот треба да се посочи саканата епизода. Сите достапни преводи на сите достапни јазици се спакувани во еден архивски фајл кој по отпакувањето ќе ви овозможи да го најдете и изберете саканиот превод.

Дополнување: секојдневно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: солиден
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: има
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 3/10
Јазик: српски
Адреса: prijevodi-online.org

Нема коментари: