07 јули 2008

Најдобриот софтвер на едно место

Фајлхипо“ е веб-сајт со едноставен концепт и одлична функционалност. Неговата идеја е да го понуди најдобриот и најнов софтвер на едно место. Посетителите можат да се служат со вградениот пребарувач доколку бараат конкретен софтверски производ или пак да посетат одредена категорија со цел да стигнат до софтверот кој може им заврши работа.

Дизајнот е едноставен и јасен. Никој овде не би лутал за да го најде она што го бара. Специфично за фајлхипо е што тој не нуди само бесплатен софтвер, туку софтвер кој е најдобар за она што е наменет. „Фајлхипо“ се труди да понуди квалитет, што е и една од причините за недозволеното пријавување на софтвер од страна на развивачите. Тие самите редовно го скенираат вебот и го прават дел од „фајлхипо“ се што е ново и добро. За секое парче софтвер следува краток, но детален опис, како и можност за преземање на постарите верзии од истото.

Најнов хит на „фајлхипо“ е можноста за инсталирање на софтверскиот проверувач за нови верзии со помош на кој можете да го скенирате вашиот компјутер за да видите дали постои нова верзија која би можеле да ја инсталирате наместо наместо некоја од старите кои се веќе инсталирани на вашиот компјутер.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: текстуален
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: има
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 6/10
Јазик: англиски
Адреса: filehippo.com

Нема коментари: