04 јули 2008

Каде е најевтино?

Интернет зависниците понекогаш претеруваат во своите очекувања и барања, па се обидуваат да најдат информации и за она за што не е толку веројатно да се најдат. Заради ова не може и не треба да им замеруваме, бидејќи се повеќе информации можат да се најдат на глобалната мрежа, па дури и кога станува збор за оние презентирани на македонските веб-сајтови. Najevtino.com е еден нов веб-производ кој допринесува во таа насока.

Najevtino.com е пребарувач на најниски цени на производи од областа на компјутерите, ТВ и видео опремата, телефонијата, потоа пребарува камери и фотоапарати и апарати за домаќинство. Притоа, најевтино.цом не е онлајн продавница, туку само сервис за споредба на цените на производите кои се придружени со опис. Доколку сте заинтересирани за купување, можете да кликнете на логото на соодветната продавница по што ќе бидете пренасочени на нејзиниот сајт па оттаму послужете со достапните можности од тој тип.

Пребарувањето може да започне со избор на категоријата во која би и припаѓал производот што ви треба и стеснување на изборот со помош на соодветните поткатегории за да се добие листа на сите производи од тој тип. Алтернативно, може да се користи опцијата за пребарување според еден или повеќе клучни збора кои се впишуваат во полето за пребарување и кои можат да се врзат со помош на операторите „И“ и „ИЛИ“ заради прецизирање на пребарувањето.

Najevtino.com соработува со неколку фирми, но нивниот број како и палетата на производи за кои може да се пребарува во иднина ќе се зголемуваат. Сега за сега, сајтот е функционален и лесен за навигација и користење. Му треба извесно графичко дотерување и отстранување на печатните грешки во деловите кои го објаснуваат, како би добил повеќе на сериозност.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: текстуален
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Политика за приватност: нема
Гугл-ранг: нема
Јазик: македонски и англиски
Адреса: www.najevtino.com

Нема коментари: