27 ноември 2008

Водич за ТВ серии

Доколку сте обожаватели на новите ТВ серии кои во моментов се прикажуваат на светски познатите ТВ канали, потребен ви е водич кој ќе ви кажува која серија кога се прикажува, за да знаете дека не треба да ја пропуштите.

Прогнозерот на телевизиските серии е пред се дизајниран како апликација за Mac OSX. Сепак, достапна е и верзија за користење преку веб, која е функционална и практична. Се што треба да направите е еднократно да ги додадете имињата на сите омилени ТВ серии за кои сакате да ги следите датумите на прикажување на новите епизоди. Потоа, информациите ќе бидат запомнети од прелистувачот, па при секоја наредна посета, ќе треба само да се стрпите неколку секунди за да се вчитаат бараните податоци. Од добиената листа, покрај тоа што ќе можете да ги видите датумите и имињата на новите епизоди од вашите избрани ТВ серии, туку ќе можете да добиете и краток опис на настаните од новите епизоди, а со уште еден дополнителен клик, ќе бидете пренасочени на еден друг веб сајт: www.tv.com – кој ги поврзува љубителите на телевизиските серии и им овозможува пристап до секаков тип на содржини од оваа област.

Дополнување: од страна на корисникот
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: модерен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 4/10
Јазик: англиски
Политика за приватност: нема
Адреса: www.bigbucketblog.com/webtv

Нема коментари: