05 декември 2008

Вашето лице во туѓа улога

Сте се запрашале ли некогаш како би изгледале како Дедо Мраз, како некоја музичка или филмска ѕвезда со беспрекорно тело и фризура?! Заменете го вашиот лик со ликот на вашите омилени познати или непознати ликови и престанете да се прашувате. Забавата може да започне веднаш и тоа овде: www.faceinhole.com.

Ова е веб-сајт кој постои за да ви понуди неограничена забава. Изберете фото модел, актер, пејач или пак некоја околина на пример: канцеларија, насловна страница од списание, бејзбол игралиште или некоја уметничка слика на која би сакале да се најдете. Продолжете со барање на соодветна фотографија од вашиот компјутер или директно направете една со помош на вашата камера, а потоа направете ги потребните прилагодувања, така да вашиот лик што повеќе се совпадне со останатиот дел од фотографијата или сликата. Доколку ви се допадне резултатот, регистрирајте се на сајтот и почнете да ги поздравувате со смеа вашите блиски пријатели. Ова е одлична локација за последниот месец од годината.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: класичен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 5/10
Јазик: англиски, бразилски,
шпански, португалски...
Политика за приватност: нема
Адреса: www.faceinhole.com

Нема коментари: