15 јануари 2009

За љубителите на графити

За некои изразување уметност, за други знак на покажување насилство врз ѕидовите, цртањето графити е нешто што не секој сака и може да го направи. Доколку ви треба инспирација за вашето следно зло дело или пак сакате да се испробате во оваа уметност, посетете го онлајн креаторот на графити.

Сајтот е пред се наменет за искористување на готови фонтови благодарение на кои посетителите и корисниците на генераторот можат да напишат што сакаат, да го стилизираат напишаното со разни графички детали и бои и на крајот доколку сакаат, да го испечатат производот. На тој начин, секој може да биде креативен без разлика на неговата природна дарба и склоност кон уметноста.

Ова е и сајт за оние кои сакаат да гледаат вистински графити, насликани на ѕидовите насекаде низ светот. Па доколку сакате да видите што прават други вакви уметници, посетете го сајтот и веднаш насочете се кон галеријата. Доколку пак сакате и вие да се покажете на дело, приклучете се кон битката за најдобар артист на месецот и обидете се да се истакнете како најдобри во креирање на графит за одреден збор, кој треба да го изработите според одредени правила.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: добра
Дизајн: соодветен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 6/10
Јазик: англиски
Политика за приватност: нема
Адреса: www.graffiticreator.net

Нема коментари: