22 јануари 2009

Графичко креирање музика

Вижуал акустикс е концепт за интерактивно изразување, поточно претставува платформа за цртање музика и нејзина истовремена визуелна презентација во вид на комбинирана, релано-временска артистичка изведба.

Четките со кои можете да шарате низ екранот всушност претставуваат различни инструменти, кои можете да ги прилагодувате според гласноста и нивото на одложување на тоновите (delay). Со комбинирање на инструментите, можете да создавате пријатни музички уметнички дела, кои визуелно и акустично ќе ја одразат вашата креативност. За да постигнете целосно задоволство, употребете ја опцијата за приказ на сајтот на цел екран.

Дополнување: нема
Брзина: брзо
Функционалност: добра
Дизајн: соодветен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 4/10
Јазик: англиски
Политика за приватност: нема
Адреса: www.ampledesign.co.uk/va

Нема коментари: