27 јануари 2009

Нов веб-сајт на Каролина Гочева

Од неодамна, обожавателите на македонската дива Каролина Гочева, можат да уживаат во нејзиниот нов веб-сајт. Тој изгледа многу модерно и многу практично, токму онака како што се очекува да биде претставена онлјан, секоја музичка ѕвезда.

Сајтот одлично ги пречекува посетителите, со фотографии од Каролина кои преовладуваат на екранот и наизменично се менуваат, пропратени со музиката од последниот албум, која многу му прилега.

Посетете го новиот сајт на Каролина, за да прочитате што можете да очекувате од неа во наредниот период, да прочитате некои библиографски податоци, да се информирате за она што таа го има издадено во вид на албуми, и секако да се изнагледате фотографии, кои навистина ги има во изобилие.

Дополнување: редовно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: модерен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 9/10
Јазик: македонски, англиски
Политика за приватност: нема
Адреса: www.karolinagoceva.net

1 коментар:

NG рече...

Каролина има нов нов веб-сајт :)