25 февруари 2009

Конечно македонските студенти добија свој информативен студентски портал!

Македонските студенти долго време чекаа да се појави на интернет просторот, портал на којшто ќе можат да ги најдат сите потребни информации за универзитетите, како и сите новости за студентите и студентскиот живот. Конечно, www.studenti.com.mk е прв македонски веб-сајт што настојува да ги задоволи овие потреби на студентите.

Веб-сајтот е организиран на модерен и забавен начин и освен информации за универзитетите, посетителите овде може да најдат и голем број новости од секојдневниот студентски и културно-забавен живот. Меѓу другото, на овој сајт имате можност да видите рекламни банери за агенциите кои нудат работа и студирање во странство.
Бидејќи веб-сајтот е релативно нов, сè уште не е финализиран и многу работи му недостасуваат, особено содржинско исполнување на креираните категории. Но, се надеваме дека во блиска иднина, на веб-сајтот ќе се најдат многу корисни, интересни и забавни содржини. Ние им посакуваме успех во работата и што поголем број секојдневни посетители!

Дополнување: повремено
Брзина: брзо
Функционалност: солидна
Дизајн: просечен, класичен
Навигација: задоволителна
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен Бројач: нема
РСС/ АТОМ: нема
Гугл-ранг: 3
Јазик: македонски
Политика за приватност: нема
Адреса: www.studenti.com.mk

Напишано од Миша Вучиќевиќ

Нема коментари: