25 февруари 2009

Македонски веб-сајт за десктоп позадини

Иако за да пребаруваме десктоп позадини, не ни е особено важно да го правиме тоа на македонски сајт, бидејќи и онака, нема многу што да разбереме или не, сепак убаво е да се види дека постои таков македонски производ кој на модерен и практичен начин, собира позадини од страна на посетителите на едно место кои пак истовремено стануваат на располагање за сите.

Сајтот изгледа навистина убаво, компактно и практично. Истиот го полнат со нови позадини речиси секојдневно регистрираните посетители. Секоја позадина може да се прегледа пред да се преземе во саканите димензии и соодветниот тип. Позадините се сместени во соодветни категории, низ кои може да се прелистува, но практични се и начините за пребарување по тип (нормални или широки) и големина, односно размер изразен во пиксели. Напредното пребарување го овозможува ова во комбинација со користење на клучен збор и назначување на категоријата во која очекуваме да се најде она што го бараме.

Тимот кој стои зад веб-сајтот не одговара за поставените позадини, односно се оградува од тоа да има контрола врз потеклото на секоја позадина која ќе се најде поставена на сајтот. Сепак, постои можност да се пријави авторска слика или фотографија за која не е дозволено да биде прикажана и достапна за преземање од друг веб-сајт после што истата ќе биде отстранета.

Најдобрите членови се посебно истакнати на сајтот, како и најпопуларните, најновите и најпреземаните позадини. Па некоја од овие листи може да биде почетна точка во вашето пребарување.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: модерен
Навигација: практична
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: има
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 2/10
Јазик: македонски
Политика за приватност: нема
Адреса: www.pozadini.com

Нема коментари: