15 октомври 2009

Па и не е се така црно-бело

Црно-бело“ претставува уште еден од многуте македонски информативни веб-сајтови кој е преполн со разни секојдневни информации од каков било карактер. Сите вести се поделени во рубрики, што овозможува полесно и поедноставно пребарување и читање на темите што го интересираат читателот.

Покрај редовните содржини, сајтот има и неделен хороскоп, галерии, временска прогноза за тековната недела, можност за онлајн гледање на популарни тв серии како и за слушање на вашите омилени радио станици. Како додатни услуги, на располагање се квизовите и тестовите од секаков вид, распоредот на театарски и кино претстави, а неизбежно е да се напомене дека има и конвертор за текстови од латиница на кирилица.

Црно-бело, за разлика од останатите слични сајтови, се разликува по тоа што на корисниците им овозможува да уживаат во играњето на огромен број онлајн игри сместени на дополнителен портал, на кој ќе бидете префрлени директно доколку ја одберете содржината „игри“. Доколку не сте регистрирани, имате право да изиграте 5 игри, а по регистрацијата дозволен е неограничен пристап до секоја игра. Со играње на некоја од игрите, вашето корисничко име може да се впише во ранг листата на најдобри играчи, а постои и листа на најпопуларни игри и уредно средена статистика.

Доколку ви се допаѓа сајтот можете да го подржите на „фејсбук“ или на „твитер“. Авторите на ова веб-локација овозможуваат и поставување на своја реклама, а цената зависи од големината и положбата која сакате да ја одберете.

Дополнување: секојдневно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен, класичен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 4/10
Политика за приватност: нема
Јазик: македонски
Адреса: www.crnobelo.com

Нема коментари: