20 јануари 2010

Лесен начин за комуницирање онлајн

Тајничет“ претставува одлична платформа за аудио и видео комуницирање без потреба од плаќање и без никакви ограничувања. За употреба на овој сајт се што треба е да направите ваш личен кориснички профил, или пак доколку имате Твитер или Фејсубук профил, можете да ги искористите истото корисничкото и истата лозинка за да се најавите и за да го употребувате сервисот.

Комуницирањето се одвива преку пристапување во одредена соба за муабетење, која може да ја создаде секој корисник и истата има капацитет до 400 корисници, но со само 12 видео сигнали одеднаш. Собите за муабетење се распоредени во категории (технологија, вести, спорт, музика, комедии, игри...) во зависност од тоа каква е замислата на креаторот, што да се разговара во истата. Овој сервис може да се користи и за деловни состаноци, затворен круг на луѓе, конверзација еден на еден итн. во зависност од желбите на комуникаторите.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен, интересен
Навигација: нормална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 6/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: www.tinychat.com

Нема коментари: