15 февруари 2010

Дигитално пишување без одвлекување на вниманието

Дарк копи“ е едноставна онлајн алатка за пишување чија цел е да овозможи куцање на текст без одвлекување на вниманието со дополнителни елементи на екранот.

Почетната страница е веднаш подготвена за користење без потреба од регистрација и најавување. Веднаш може да се пишува во предвидениот квадрат или со клик да се премине на користење на алатката на цел екран. За оваа цел, се отвора нов прозорец од прелистувачот.

Концептот е едноставен и се базира на идејата на „Рајт рум“ – кој е уште еден ваков софтвер од комерцијална природа. За разлика од него, дарк копи е бесплатен за неограничено користење. За проверка на правописот се користи вградената алатка во прелистувачот, додека документите на крајот се зачувуваат во „.txt“ формат.

Црната заднина и зелените букви кои трепкаат ќе ви овозможат ослободување на умот и целосно посветување на пишувањето, без никакви пречки во работата.

Дополнување: нема
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен
Навигација: нема
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 4/10
Јазик: англиски
Политика за приватност: нема
Адреса: darkcopy.com

Нема коментари: