05 октомври 2010

Креирајте онлајн видео ремикси

Драгонтејп“ е многу интересна веб-алатка со која може да направите персонализирани видео ремикси од видеа кои се прикачени на Јутјуб.

За да ја користите оваа алатка не ви е потребна регистрација. Ваша задача е да почнете со пребарување на клучните зборови кои се релевантни за вашиот ремикс. Потоа, од пронајдените резултати одбрете ги јутјуб видеата кои најмногу ви се допаѓаат и повлечете ги на временската лента. Таа всушост ја претставува должината на ремиксот кој го креирате и на неа може да го менувате редоследот по кој ќе се појавуваат видеата. Видеата може да ги додавате и со вметнување на директен линк до јутјуб, доколку веќе сте ги одбрале и не ви е потребно претходно пребарување.

Откако ќе ги споите сите видеа, зачувајте го проектот. Ќе добиете линк до ремиксот, кој во иднина може да го користите секогаш кога ќе посакате да му пристапите.

Дополнување: од корисниците
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен, модерен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Политика за приватност: нема
Јазик: англиски
Адреса: www.dragontape.com

Нема коментари: