10 јануари 2011

Сите на кафе пауза за заслужена релаксација

Кафе пауза“ е нов, брзорастечки, македонски веб-сајт од забавно-информативен карактер. Тоа што го прави овој сајт различен од останатите македонски портали е сериозниот, аналитичен пристап во написите, авторските текстови базирани на лични истражувања и пријатниот, релаксирачки дизајн.
Веб-портал за релаксација, забава и едукација
Содржините на кафе пауза опфаќаат теми од областа на уметноста, филмот, музиката, технологијата, животот, како и занимливости од секаков тип. Нови написи се објавуваат секојдневно, повеќе пати во текот на денот, а на крајот на неделата се поставува и неделен преглед на најпосетуваните содржини. Две интересни карактеристики на овој сајт се редовните рецепти за интересни кафиња кои многу лесно може да си ги приготвите, како и разните сеопфатни написи во областа на астрологијата.

Сајтот е отворен за читателите преку опцијата за предложување нови содржини, како и за објавување гостински текстови. Кафе пауза може да ја читате и на профилите на Фејсбук и Твитер кои секојдневно се освежуваат.

Дополнување: секојдневно
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: модерен, свеж
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 0/10
Јазик: македонски
Политика за приватност: нема
Адреса: www.kafepauza.mk

Нема коментари: