02 февруари 2011

Добра работа - место за полесно вработување

Добра работа” е мошне корисен сајт за посетителите кои се заинтересирани за промена или унапредување во кариерата. Овде можете бесплатно да ги гледате огласите за работа, да се пријавувате на истите, како и да најдете вести и прирачници за вработување кои содржат корисни совети и информации.
Огласи за вработување и корисни информации за вашата кариера
Сајтот претставува своевиден агрегатор на огласи кои секојдневно се ажурираат, така што тука може да ги најдете најновите понуди на пазарот на трудот.

Огласите се поделени во категории што ви овозможува заштеда на време кое вообичаено би го потрошиле за лутање низ големиот број огласи. Па така, огласите се класифицирани во 27 категории со што ви се овозможува полесно пребарување, како на пример: административна работа, продажба и трговија, човечки ресурси, креатива, дизајн и уметност, и многу други. Освен по категории, огласите може да ги пребарувате и по градови.

„Добра работа” овозможува да станете регистриран корисник со што добивате неколку можности плус: да ја создадете и објавите вашата биографија, да добиете бесплатен профил, да ги снимате огласите, да добивате бесплатен информатор, како и да активирате автоматски информатор за слободни работни места.

Освен оние кои бараат вработување, свој профил може да создадат и работодавачите со кој добиваат можност да објават оглас, да пребаруваат во базата на биографии, да добиваат бесплатен информатор, или да испратат повик до одреден кандидат.

„Добра работа” може да ја следите на Твитер или на Фејсбук.

Дополнување: постојано од авторите
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг:  4/10
Политика за приватност: нема
Јазик: македонски
Адреса: www.dobrarabota.mk

Нема коментари: