24 февруари 2011

Магични патувања преку фотографиите на Стефани

Сајтот „Стефаниб“ е преполн со фотографии кои Стефани Бочатај (Stephanie Bochatay)  ги сликала во последните 15 години патувајќи низ многу земји ширум светот како Швајцарија, Мароко, Тајланд, Русија, Шпанија, САД, Хрватска, Јужна Африка, Мексико... Стефани низ фотографии ги овековечила моментите кои ги поминала таму, ликовите на старите и новите пријатели.
Веб-сајт со фотографии од патувањата на Стефани Бочатај
Сајтот го прикажува нејзиниот живот низ серија слики кои се класифицирани во неколку категории или албуми: свадби, љубов, забава, пејсажи, деца, портрети, музички фестивали... Фотографиите ве пренесуваат на местата кои ги посетила, а притоа ќе се соживеете со нејзините уникатни доживувања.

Сајтот е мошне едноставен, со едноставна црна позадина што е сосема во ред доколку земеме предвид дека неговата намена е да претставува своевиден каталог, портфолио со слики од авторката.

Доколку сакате да уживате во глетките кои ги нуди добрата фотографија, тогаш нема да погрешите доколку го посетите сајтот на Стефани.

Секако, сликите се заштитени со авторски права и не можете да ги симнувате.

Дополнување: од авторот
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 1/10
Политика за приватност: нема
Јазик: англиски
Адреса: www.stephanieb.com

Нема коментари: