23 февруари 2011

„Попскрин“ - време за видеосодржини

Попскрин“  е интересен сајт кој ви нуди можност да откривате нови популарни видеосодржини. Целта на „Попскрин“ е да најде и да ви презентира видеосодржини, пред тоа да го направат останатите сајтови.
Веб-сајт со популарни видеосодржини
Видеата се поделени на оние кои се популарни во моментот, популарни денес, во изминатите 7 дена или во изминатите 30 дена. Доколку сакате да разгледувате видеа со одредена тематика, тоа можете да го направите со избирање на категориите од кои би сакале да ви се прикажат видеосодржините.

Сајтот нуди можност и бесплатно да станете негов член. Со тоа, меѓу другото, имате можност да направите сопствен видеоканал и да го споделувате со пријателите, како и да гласате на сајтот со т.н. поп-листи каде се прикажуваат видеата кои се селектирани благодарение на гласовите на членовите.

Видеата можете да ги гледате во стандардна големина како и со затемнета позадина.  Она што е мошне позитивно е тоа што видеата течат непречено и без заостанување, сецкање или закочување - работи кои понекогаш можат многу да не нервираат.

Дополнување: постојано
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг:  5/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: www.popscreen.com

Нема коментари: