14 март 2011

Не испуштајте ги родендените на вашите блиски

Роденденски аларм” е сајт кој ќе ви ги скрати маките кога се работи за паметењето родендени и одбирање роденденски картички за вашите роднини, пријатели и познаници. Сè што треба да направите е да отворите корисничка сметка која е бесплатна, а понатаму е многу едноставно. Со корисничката сметка добивате потсетници за родендени и настани, покани и алатки за планирање, како и повеќе од стотина бесплатни електронски картички.
Веб-сајт со кој нема да ги заборавите родендените на вашите најблиски
Сајтот е основан во 2001 година со цел да им овозможи на луѓето едноставен начин за помнење родендени, но поради позитивниот фидбек, креаторите додале и дополнителни можности.

Со отворањето сметка, сајтот ви овозможува да ги поканите вашите контакти да бидат дел од вашата листа за роденденски честитки. Внесувањето контакти во листата можете да го направите и рачно. Потоа, непосредно пред нивниот роденден ќе ви пристигне известување на имејл кое ќе ве потсети да им испратите електронска честитка, која може да ја изберете од многуте понудени на сајтот.

„Роденденски аларм”, освен роденденски картички, нуди и картички за други пригоди, празници, годишнини, новогодишни и божиќни честитки, љубовни и многу многу други. Некои од електронските честитки се статични, а некои анимирани, но секако тука може да најдете нешто за сечиј вкус и да изненадите некого за нивниот роденден кога најмалку го очекувале тоа од вас.

Дополнување: повремено
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг:  5/10
Политика за приватност: има
Јазик: англиски
Адреса: www.birthdayalarm.com

Нема коментари: