22 март 2011

Ѕидот на музиката

Uwall“ е сајт кој ви овозможува мошне брзо и едноставно да пристапите до музиката од вашите омилени музичари. Дизајнот е прилично интересен, бидејќи веднаш штом го отворите сајтот, ви се прикажува ѕидот на изведувачи, од кои е потребно само да изберете што сакате да слушнете.
Сајт со кој може да ги лоцирате видеоспотовите од вашите омилени изведувачи
Во горниот лев агол на почетната страница можете да го изберете жанрот од кој сакате да ги погледнете музичарите на ѕидот. Доколку не можете да го лоцирате она што сакате да го слушнете, едноставно внесете го името на изведувачот во пребарувачот и тој ќе го најде за вас.

Откога ќе го изберете изведувачот се отвора нов прозорец во кој се пуштаат видеоспотовите од артистот кој сте го избрале. Сервисот ви ги предложува најпопуларните песни од изведувачот, а ви нуди и музичари кои изведуваат сличен тип на музика или се од истиот музички жанр.
„Uwall“ е едноставен и брз начин да уживате во музиката што ја сакате.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: има
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг:  0/10
Политика за приватност: нема
Јазик: англиски
Адреса: uwall.tv

Нема коментари: