04 април 2011

Урбаниот стил на Скопје

Скопје Урбан Стил“ е нов сајт кој функционира од 2011 година. Содржината која ќе ја најдете тука е скроена за оние кои сакаат да погледнат добра стрит и урбана мода.
Сајт со фотографии од луѓе кои ја следат стрит и урбаната мода
Сајтот фунционира на тој начин што секојдневно се објавуваат фотографии од модерни луѓе во Скопје, кои се одликуваат со индивидуална креативност, кои ги следат најновите трендови и урбаниот стил. Ликовите се индивидуи затечени од објективот на авторите некаде низ скопските улици.

Со отворање на сликите може да прочитате кратки информации за личностите на сликите, како нивното име, возраст, висина, омилени марки, да оставите коментар и да гласате за нивната модна комбинација.

Сликите можете да ги разгледувате и по категории како: познати личности, жени, мажи, во пар, ноќна смена, подвижни додатоци, и урбан стил. Исто така, не пропуштајте да ги прочитате малите модни филозофии на влијателните имиња од светската модна сцена кои ќе ве пречекаат на почетната страница.

„Скопје Урбан Стил“ може да го следите на Фејсбук и Твитер.
   
Дополнување: постојано
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: прегледен
Навигација: нормална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг:  нема
Политика за приватност: нема
Јазик: македонски
Адреса: www.skopjeurbanstyle.com

Нема коментари: