08 декември 2005

x

Во денешниот број на „Време“ не се појавува рубриката „сајт на денот“.

4 коментари:

Ико рече...

Фала за линкот! Поздрав :)

howitzer рече...

Многу ми се спие сеа , али утре ќе те линкам и кај мене.

Razvigor рече...

Важи батка. Во ред е линкот да биде „Playa“, или сакаш да стои нешто друго?

howitzer рече...

Може и така друже.
Поздрав!