01 април 2008

Информации за дневна и ноќна шема

kafici.com.mk е веб-сајт на кој се наоѓаат информации за повеќето кафе барови и клубови во Скопје, со тенденција понатаму да се вклучат и кафулињата од останатите градови од Македонија. Сега за сега, сајтот го карактеризираат неколку категории според кои би требало да стигнете до информациите за некој одреден кафе бар, иако на располагање го имате и интегрираниот пребарувач за таа цел.

Информациите за досега достапните локации за излегување се концизни и сосема доволни. Вклучуваат фотографии од местото, работно време, места за пушачи и непушачи, контакт информации, листа на настани и лоцирање со помош на мапа.

Помеѓу овие содржини, на сајтот ќе најдете историски информации за некои пијалаци и рецепти за повеќе коктели.

Дизајнот на сајтот е прост и незадоволителен, посебно бидејќи содржината бара нешто многу помодерно. Сајтот е во фаза на развој, па очекувано е да му се случуваат како содржински, така и стилски промени во иднина. Ова е исто така важно, со оглед на тоа што има комерцијална природа.

Дополнување: повремено
Брзина: брзо
Функционалност: добра
Дизајн: текстуален
Навигација: средна
Пребарувач: има
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10
Јазик: македонски
Адреса: kafici.com.mk

Нема коментари: