10 април 2008

Како да го зачувате вашето сексуално здравје?

Сите луѓе, а младите особено, треба да бидат информирани за многу работи за да можат да функционираат во средината во која учат, работат и се дружат. Сепак, информациите кои се однесуваат на здравјето на човекот се од неоспорна важност пред останатите, бидејќи како резултат на неинформираност може да настанат опасни последици кои директно на него се одразуваат. Секој сам треба да се грижи за сопственото здравје. Опасностите по здравјето кои можат да настанат од сексуална негрижа и невнимание се особено опасни, тешки, а понекогаш и фатални. Затоа, „сакам да знам“ ви стои на располагање. Искористете ги ресурсите на овој веб-сајт за да дознаете повеќе за сексуалните односи, болестите кои на тој начин се пренесуваат и како да се заштитите. Посетете ја категоријата „чести прашања“ за да си обезбедите минимум потребна едукација од областа или регистрирате си членство на форумот за да директно се обратите со прашање или пак за да споделите некакво искуство.

Овој сајт не би го анализирале од аспект на неговата визуелна компонента. „Сакам да знам“ е важен поради друга причина: нуди информации за младите кои се премногу важни за да се прескокнат. Сите дилеми, нејасности и прашања во врска со оваа област, поставете ги на овој сајт, бидејќи е соодветно место од каде би можеле да добиете одговор. Но, во никој случај, не чекајте ни ден повеќе: доколку не сте го посетиле www.sakamdaznam.org.mk, направете го тоа уште денес.

Дополнување: повремено
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: текстуален
Навигација: средна
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: има
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 2/10
Политика за приватност: нема
Јазик: македонски
Адреса: www.sakamdaznam.org.mk

1 коментар:

Sakam рече...

Ирина фала за промоцијата на нашиот сајт. Се надеваме дека младите ќе постовуваат повеќе прашања за нивното сексуално здравје