13 мај 2008

Дотерајте се дигитално

Сакате да ја смените бојата на вашата коса, но не сте сигурни како ќе ви стои, размислувате за контактни леќи, но ви падна на памет дека можат да бидат во разни бои, сакате да пробате нова шминка, но повторно сте скептични околу резултатите. Ако имате слободно време и навистина силна причина да си се посветите на себеси, појдете на www.beautyriot.com. Ова ќе биде идеално место за вас.

Ова е сајт кој на посетителите им дозволува да го регистрираат своето членство после што тие на располагање имаат еден куп опции за дотерување кои можат да ги испробуваат на сопствена фотографија. Пробајте како ќе ви стојат различни модели на очила, обојте си ја косата, испробајте и сосема нова фризура, видете како би ви стоел посветол или потемен кармин, исцртајте ги очите и експериментирајте додека не сте задоволни од резултатот. Мора да се напомене дека за да можете да ги применувате ваквите ефекти на својот лик, најпрво треба да поминете низ неколку чекори на исцртување на контурите на вашето лице, коса, очи, очни капаци, уста итн. се додека не ги поклопите сите точки со соодветните точки на вашето лице. Овој дел од работата е важен предуслов за успехот на понатамошните резултати. На крајот од целата постапка, можете да си ја зачувате сликата во рамките на вашиот креиран профил и да го испратите некому по имејл.

Дополнување: редовно
Брзина: средно
Функционалност: одлична
Политика за приватоност: има
Дизајн: комбиниран
Навигација: средна
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 4/10
Јазик: англиски
Адреса: www.beautyriot.com

Нема коментари: