13 мај 2008

Ах тој мобилен свет

Денес повеќето од нас не можат да си го замислат животот без мобилен телефон. Некои носат дури по два во исто време, а пак други постојано сакаат да бидат во тренд и да ги поседуваат најхит телефоните кои се моментално актуелни на пазарот. За да знаете што сте тргнале да купувате, проверете ги информациите за омилениот телефон на Интернет, пред да ги дадете парите. Една корисна веб-локација за таа цел е www.mobile-review.com.

Мобил-ривју е сајт кој редовно известува за новите случувања во светот на мобилната телефонија. Тоа е руски сајт кој е достапен и на англиски јазик во која верзија е секако популарен. Покрај новините во мобилните телефони, на сајтот се презентирани целосни рецензии на избрани телефонски уреди каде покрај едно чудо текст, ќе најдете и соодветни слики на кои уредите се детално прикажани од сите страни. Можете да гледате и само технички спецификации за телефоните или пак да прочитате целосна рецензија. Има повеќе начини за пребарување кои се јасно видливи, така што набрзина ќе стигнете до информации за моделот кој го барате.

Покрај мобилни, сајтот третира и пда телефони, како и мп3 плеери кои и самите по себе претставуваат мобилни уреди.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Политика за приватоност: нема
Дизајн: едноставен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 6/10
Јазик: руски, англиски
Адреса: www.mobile-review.com

Нема коментари: