14 мај 2008

Бесплатен хостинг

Mkd.net, според креаторите на сајтот, нуди бесплатна професионална хостинг услуга која е прва од ваков тип во Македонија. Тоа значи дека овој сајт треба да го посетите доколку сакате да создадете свое веб катче кое јавно ќе биде достапно за пристапување од адресата: иметонавашиотсајт.mkd.net. Покрај ова, на вашиот сајт ќе можете да објавувате што сакате, освен порнографски и незаконски содржини. Сето ова, Мкд.нет ви го овозможува бесплатно. Дополнителна услуга која ја нуди овој сајт е чување на онлајн слики без потреба од креирање на личен сајт за таа цел.

Погледнете ги неколкуте сајтови кои се поставени за пример за да видите што би можеле да очекувате, прочитајте ги често поставуваните прашања за да се информирате детално за услугите или пак директно регистрирајте се и веднаш видете што сè ви е овозможено.
Сајтот има благо речено лош дизајн како за сајт кој на корисниците им нуди можност за креирање и поставување на веб сајтови на нивните сервери. Исто така, во очи паѓаат неколку печатни грешки заради кои посериозните корисници можеби нема да го сфатат како што треба. Како и да е, услугата е бесплатна па би било неблагодарно да се навлегува во детали од визуелен карактер.

Дополнување: неодредено
Брзина: брзо
Функционалност: солидна
Политика за приватоност: нема
Дизајн: комбиниран
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 1/10
Јазик: македонски
Адреса: www.mkd.net

Нема коментари: