02 јуни 2008

Бесплатни содржини за мобилни телефони

Зеџ е една од најголемите и најдобрите онлајн заедници кои сервираат бесплатни содржини за мобилни телефони со помош на кои се овозможува нивна целосна персонализација. За да можете и вие да земете дел од сето ова, предуслов е само да се регистрирате и да се насочите кон некоја од категориите од јавната галерија. Овие ќе ве одведат до милиони бесплатни ринг-тонови, десктоп позадини, теми, апликации, готови мултимедијални пораки, игри и видеа. Сите содржини од јавната галерија се потполно бесплатни, а се поставени од други зеџ членови.

Покрај можноста за преземање на готови содржини, секој регистриран член може да ја искаже и својата лична креативност и да создаде некој производ со помош на интерактивните алатки. Ова и воопшто се што имате да покажете, можете да го поделите со останатите членови на зеџ, а доколку ваква потреба немате.

Дополнување: постојано
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: модерен
Навигација: средна
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 6/10
Јазик: англиски
Адреса: www.zedge.net

1 коментар:

Gogi So рече...

I like your post
If you want to download free ringtones for your mobile, please visit here:
https://nhacchuonghay.info/nhac-my-tam,
https://nhacchuonghay.info/nhac-thieu-nhi,