02 јуни 2008

Портал за филмови

Filmovi.com.mk е, според креаторите, прв македонски филмски портал. Него треба редовно да го посетувате доколку сте зависници од информации за новите филмски остварувања и се што е поврзано со нив. Овде ќе најдете интервјуа со светските ѕвезди од филмската индустрија, официјални топ листи, рецензии, фото и видео галерии, препораки за добри филмови итн.

Главното мени изгледа како да содржи се што треба да содржи еден филмски портал, иако категориите се некако конфузно распределени. Целиот сајт делува моќно на прв поглед, но по малку разочарувачки кога ќе се продолжи со прелистувањето. Веројатно ова се должи на фактот што се работи за сајт кој постои од неодамна, па може да се очекува дека во иднина ќе биде многу пофункционален и подотеран. Голем плус е пак, што зад објавените содржини стојат автори со име и презиме.

Дополнување: често
Брзина: бавно
Функционалност: слаба
Дизајн: модерен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Политика за приватност: нема
Гугл-ранг: нема
Јазик: македонски
Адреса: filmovi.com.mk

Нема коментари: