03 јуни 2008

Блогот на Бојан Николов

Крапверк“ е блог кој претставува вистинско олицетворение на интересите на неговиот автор. Следејќи ја наједонставната и најпрактичната форма на објавување постови - кратки текстови, соодветно дополнети со линкови и пропратени со слики, Бојан Николов редовно ги изразува своите ставови и интереси на уникатен начин.

Блогот постои од 2006 година и досега има богата архива од постови на најразлични теми, почнувајќи од информации и импресии од разни филмски остварувања и ТВ серијали, стрипови, компјутерски игри, спортски случувања, музички албуми, корисни линкови итн. Заштитен е со Криејтив комонс лиценца и тоа со најрестриктивната форма: Наведи извор-Некомерцијално-Без адаптирани дела.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: одлична
Дизајн: едноставен
Навигација: минимална
Пребарувач: нема
Клучни зборови: има
Јавен бројач: има
РСС/Атом: има
Политика за приватност: нема
Гугл-ранг: 3/10
Јазик: македонски
Адреса: crapwerk.blogspot.com

Нема коментари: