03 јуни 2008

Сркнете квалитетна порција од македонскиот веб

Сркај“ е македонски портал во вистинска смисла на зборот. Претставува место за забава, информирање, смеење, играње игри и користење на неколку бесплатни сервиси кои дополнително ќе ве привлечат кон него.

Сакате да читате забавни и занимливи содржини напишани со неформален јазик -посетете го информативниот дел од „Сркај“ порталот. Кратките информации придружени со слика, јасно нанижани една зад друга, за кратко ќе ве направат зависни од доза сркање секој ден. Од тука, директно пренасочете се на секцијата игри каде ќе наидете на изобилие од убијци на здодевноста. Сакате да споделите некоја фотографија или слика - искористете го бесплатниот хостинг сервис за таа цел. Потоа, поставените слики ќе станат дел од јавната „Сркај“ галерија. Доколку пак сакате да добиете уникатна „Сркај“ имејл адреса, едноставно побарајте. Формата за пополнување е пократка и поедноставна од било која. И за крај, не заборавајте да ја посетите единствената „Вицотека“ која денот ќе ви го направи поведар, колку и понекогаш тоа да ви изгледа невозможно. Соодветно групирани, од посетителите оценувани, кратки и долги на секакви теми, вицовите на овој портал се без конкуренција. Оваа страница е заштитена со Криејтив комонс лиценца.

Дополнување: често
Брзина: средно
Функционалност: одлична
Дизајн: модерен
Навигација: средна
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 3/10
Јазик: македонски
Адреса: www.srkaj.com

Нема коментари: