05 јуни 2008

Продавница за дрворез

Интеренет-продавницата за македонски резби нуди прекрасни копаничарски производи кои може да се нарачаат преку интернет.

Арно ама, формуларите за нарачки изгледаат недовршено: корисникот сам мора да си го внесе кодот на производот, информациите се препраќаат преку обична е-пошта, нема поврзување со некој интеренационален сѕстем за наплата преку картички – „уплатата се врши директно на жиро-сметка“. Згора на тоа, странците немаат можност ни да нарачаат бидејќи формуларот на англиски не работи.

Овој веб-сајт користи рамки (фрејмови) што е лоша пракса од аспект на употребливост, оти се оневозможува директно линкување до производите, за кои впрочем и нема посебни веб-страници, ниту се категоризирани.

Дополнување: еднократно
Брзина: брзо
Функционалност: недоволна
Код: ПХП
Дизајн: рамковен
Навигација: стандардна
Пребарувач: нема
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 0/10 (тазе)
Јазик: македонски и англиски
Адреса: www.carvedwood.org
Напишано: 27.02.2008.

Нема коментари: