16 јуни 2008

Занимливости за сечиј вкус

Скоро и да нема човек кој нема да се заслуша доколку на телевизија кажуваат некоја необична занимливост, било да е поврзана со медицината, вселената, здравјето или технологијата. Оние пак, кои се повеќе интернет активни, дефинитивно ќе потрошат некоја минутка да прочитаат текст со ваква содржина доколку случајно налетаат на таков или пак некој директно ги упатил на таква веб-локација. Не барајте некој да ви каже занимливост, бидете вие првите кои ќе го споделат тоа со пријателите. Еден од многуте блогови кои се занимаваат со ваква или слична тематика е и „Токсел“.

Прочитајте за новите клупи на вртење кои обезбедуваат сува површина после дожд, за дигиталните вибрирачки прстени кои реагираат на звук и им се наменети на глувите луѓе, за компјутерските глувчиња на дување, погледнете ги 14-те нови инспиративни начини на рекламирање, џиновските јајца на око во Холандија, уметностите направени од лего коцки, суши и гуми за џвакање и сл. Ако конкретно ве интересираат занимливости од областа на технологијата, дизајнот или инспиративноста, постете ја соодветната категорија за да ги филтрирате ваквите содржини или послужете се со пребарувачот за да најдете некоја конкретна информација.

Дополнување: секојдневно
Брзина: брзо
Функционалност: солидна
Дизајн: блогерски
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: има
Гугл-ранг: 0/10
Јазик: англиски
Адреса: www.toxel.com

Нема коментари: