21 јули 2008

Известувања за работите за кои сакате да бидете во тек

Еден од модерните сервиси кои ќе ви помогне да дознавате новини за одредени работи кои лично вас ве интересираат, на дневна основа и тоа сосема бесплатно, е Алертс. Регистрирајќи се на овој веб-сајт, можете да изберете за што и на кој начин да бидете известувани. Сакате да го знаете распоредот на летови од одредена локација, цените на хотелите, дневниот хороскоп, цената на бензинот, резултатите од некои спортски напревари, или да добивате потсетници за родендените на вашите блиски, како и потсетници кои претходно самите сте ги создале, а се однесуваат на некоја конкретна обврска која треба да ја исполните и многу други, се дел од информациите кои можете да ги добиете. Начинот на кој можете да ги добивате овие информации исто така дозволува избор и тоа помеѓу имејл, смс, телефонски повик на фиксна линија и РСС, со напомена дека македонските оператори се уште не се поддржани. Ова малце може да делува разочарувачки, но сервисот и понатаму може да биде корисен. Ако ништо друго, препорачајте им го на вашите роднини и пријатели со привремен или постојан престој во странство. Може да биде одличен за времето во кое живееме и максимално да ги задоволува нашите потреби од информации за кои најчесто немаме време.

Дополнување: повремено
Брзина: брзо
Функционалност: средна
Дизајн: веб 2.0
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: нема
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Политика за приватност: има
Гугл-ранг: 4/10
Јазик: англиски
Адреса: ww.alerts.com

Нема коментари: