21 јули 2008

Нов видео сервис за корисни содржини

Уочдуит“ е нов сервис за споделување видео содржини кој оние кои го користат истовремено и го развиваат. Овозможува поставување на нови видеа од страна на регистрираните корисници, прегледување на истите од страна на сите останати, како и можност за нивно рангирање според популарноста која ја стекнале како резултат на гласовите на посетителите. Дополнително, како што секој слободен видео сервис овозможува, и овој ја поддржува опцијата за вградување на овде поставените видеа на страниците од други веб-сајтови и блогови.

На некој начин, сајтот нуди платформа за видеата на корисниците кои немаат истите каде да ги постават. Нуди можност за споделување на забавни, но и корисни видеа, особено на оние од типот „како да направиш нешто “. Веб-сајтот претставува комбинација од најдобрите „како да направиш нешто“ видеа и оригинална, од корисниците создадена содржина со што се креира една заедница и воедно средиште за корисниците кое може да им помогне да усовршат некоја вештина, да развијат некоја нов квалитет или пак едноставно да научат нешто ново на визуелен начин.

Дополнување: често
Брзина: брзо
Функционалност: солидна
Дизајн: едноставен
Навигација: минимална
Пребарувач: има
Клучни зборови: има
Јавен бројач: нема
РСС/Атом: нема
Гугл-ранг: 1/10
Јазик: англиски
Адреса: www.watchdoit.com

Нема коментари: