26 март 2009

Веб-сајтот на Драмски Театар со нов дизајн

Сите знаеме за Драмски театар, ама ретко кој е добро информиран за сите негови случувања и претстави. Сепак, со оглед на тоа што тој има сопствен веб-сајт на којшто можат да се најдат сите информации, тоа не би требало да биде случај. За сите оние кои не знаат, а се заинтересирани за актуелните театарски претстави, веб-сајтот на Драмскиот театар е локацијата која може да одговори на потребите и интересите.

Со нов, пријатен дизајн и доволно податоци за интересентите, сајтот нуди поволност за сите љубители на драмската уметност. Содржи опширни информации за претставите, податоци за вработените артисти, потоа општи податоци за театарот, како и галерија со фотографии од познатите претстави.

Меѓу другото, на сајтот можете да се регистрирате како корисник и да добиете влезници за актуелните претстави. Дали и колку тоа функционира не е тестирано, но секако претставува позитивна карактеристика на сајтот и истовремено е чекор напред кон модерното користење на интернетот низ целиот свет.

Дополнување: повремено
Брзина: брзо
Функционалност: солидна
Дизајн: солиден
Навигација: средна
Пребарувач: има
Клучни зборови: нема
Јавен Бројач: нема
РСС/ АТОМ: нема
Гугл-ранг: 4/10
Јазик: македонски, англиски
Политика за приватност: нема
Адреса: dramskiteatar.com.mk

Напишано од Миша Вучиќевиќ

Нема коментари: